donderdag 8 maart 2018

Foto pagina comité 'Wie is de verstandigste?'


Ja, iemand moet de verstandigste zijn.


Buma for president (campagne 2017)


CDA congres te Arnhem (okt 2010)


Baas Buma (campagne 2017)
Normen en waarden
Brengt normen en waarden terug in Nederland
Stufi Stopt het leenstelsel van GroenLinks

Comité 'Wie is de verstandigste?' vraagt zich af waaruit blijkt dat Buma de normen en waarden terug brengt in Nederland? Buma heeft sinds oktober 2010 de kans gehad om de terugkeer van normen en waarden voor elkaar te krijgen in Nederland (o.a. via het kabinet Rutte 1).


Zo zien de gezichten van de CDA Tweedekamer fractie er uit na het verbreken van de verkiezingsbelofte over verlaging eigen risico zorgpolis.


Aldus Ruth Peetoom 04/11/2017 snakt Nederland naar een politiek die verbindt. De vraag is of Buma een verbindende factor is ja of nee. In deze is het vermeldenswaardig dat Buma geen moeite heeft gedaan om de voor en tegenstanders in het CDA van het associatieverdrag met Oekraïne bij elkaar te brengen, dit terwijl dit verschil van mening juist veel invloed had op de peilingen 2e helft 2016.

Toen januari 2017 o.a. CDA Limburg nadrukkelijk pleitte voor het aanpakken van de criminaliteit aan de achterdeur van coffeeshops (en pleitte voor gecontroleerde aanvoer coffeeshops om criminelen de wind uit de zeilen te nemen), toen deed Buma geen enkele moeite om de voor en tegenstanders in het CDA van gecontroleerde aanvoer coffeeshops (om criminelen de wind uit de zeilen te nemen) bij elkaar te brengen. De boodschap van Buma was samengevat: 'Foei dat jullie een ander standpunt durven in te nemen'.


Ja, iemand moet de verstandigste zijn.

Comité 'Wie is de verstandigste?' bepleit onderzoek naar of Buma de verstandigste is, of hij een verbindend leider is en of hij een moreel leider is.

Teken de petitie:
https://petities.nl/petitions/onderzoek-of-sybrand-buma-de-verstandigste-is?locale=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Buma is tegen het cynisme, maar komt belangrijke verkiezingsbeloftes niet na. Geen wonder dat de kiezers cynisch zijn.

Buma schreef het boek 'Tegen het cynisme: voor een nieuwe moraal in de politiek', die zelfde Buma beloofde de kiezers nadrukkelijk...