woensdag 7 maart 2018

Buma presenteerde zich 06 maart 2018 via een nieuw campagneflimpje getiteld 'Jouw Fractie, Mijn Fractie' inclusief #bumor


Jouw Fractie, Mijn Fractie

Sybrand Buma deed mee met Jouw Fractie / Mijn Fractie. Maar ze waren Sybrand nog wel één ding vergeten te vertellen...

Dat Buma in dat campagne filmpje het er over heeft dat de gemeente Tubbergen de veiligste gemeente is, dat klopt niet.

Dat het op diverse plekken in Nederland nu niet veilig is, dat is jammer genoeg voor het CDA mede aan het CDA te danken. Zie het feit dat het CDA jarenlang regeringsverantwoordelijkheid heeft gedragen, en uit het feit dat het CDA te weinig heeft gedaan om er voor te zorgen dat de politie actueel op orde is.

Als Buma veiligheid zo belangrijk vindt, waarom heeft hij tijdens de onderhandelingen over het regeerakkoord Rutte 3, niet met de vuist op tafel geslagen als het gaat om bijvoorbeeld meer geld voor rechercheurs?

M.b.t. dat wat wordt genoemd bumor, die bumor is bedoeld om de aandacht af te leiden van de vraag of Buma de verstandigste is ja of nee.

Minste criminaliteit in Dalfsen, meeste in Amsterdam: zo veilig is jouw gemeente

Het Overijsselse Dalfsen is de veiligste gemeente van het land. Gemeten naar het aantal inwoners is de criminaliteit er maar liefst negen keer lager dan in Amsterdam. In 2017 werden in de gemeente Dalfsen in totaal 294 delicten geregistreerd door de politie.

Comité 'Wie is de verstandigste?' bepleit onderzoek naar of Buma de verstandigste is, of hij een verbindend leider is en of hij een moreel leider is.

Teken de petitie:
https://petities.nl/petitions/onderzoek-of-sybrand-buma-de-verstandigste-is?locale=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Buma is tegen het cynisme, maar komt belangrijke verkiezingsbeloftes niet na. Geen wonder dat de kiezers cynisch zijn.

Buma schreef het boek 'Tegen het cynisme: voor een nieuwe moraal in de politiek', die zelfde Buma beloofde de kiezers nadrukkelijk...